Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Creste sistemul tau imunitar cu – ReishiMax GLp

Prețul inițial a fost: 595,53 lei.Prețul curent este: 495,00 lei.

Supliment pentru îmbunătăţirea sistemului imunitar- ReishiMax GLp

Reishi este o ciupercă de lemn putrezit care crește sub formă de raft pe părţile laterale ale copacilor şi cioturilor. În vechile texte chinezeşti, Reishi este o ciupercă foarte preţuită. Pentru mai mult de 2000 de ani, oamenii din Asia au consumat această ciupercă rară, Reishi, din adâncurile pădurii ca parte din obiceiurile alimentare. Parte din sistemul nostru imunitar complex include un arsenal de celule ce recunosc și activează răspunsul imunitar necesar la un număr de organisme pe care organismul nostru le identifică ca fiind străine. Ganoderma lucidum, numită de asemenea ciuperca Reishi, contribuie la procesele naturale ale acestor bariere imunologice de apărare

SKU: SA_753532401 Categorii: , Cod produs:2401

Descriere

Supliment alimentar cu extract de ciuperci reishi

Reishi este o ciupercă de lemn putrezit care crește sub formă de raft pe părţile laterale ale copacilor şi cioturilor. În vechile texte chinezeşti, Reishi este o ciupercă foarte preţuită. Pentru mai mult de 2000 de ani, oamenii din Asia au consumat această ciupercă rară, Reishi, din adâncurile pădurii ca parte din obiceiurile alimentare.

 

Parte din sistemul nostru imunitar complex include un arsenal de celule ce recunosc și activează răspunsul imunitar necesar la un număr de organisme pe care organismul nostru le identifică ca fiind străine. Ganoderma lucidum, numită de asemenea ciuperca Reishi, contribuie la procesele naturale ale acestor bariere imunologice de apărare. (*)

 

• Extractul din ciuperca Reishi este standardizat la polizaharide și triterpene.

• Ciuperca Reishi contribuie la apărarea imunologică naturală. (*)

 

 

Te rugăm să reții că unele state membre UE ar putea avea specificații suplimentare legate de legislația lor națională.

Dacă este cazul, le vei găsi în versiunea paginii web pentru țara respectivă, în limba națională respectivă.

 

 

(*) evaluare a afirmațiilor cu privire la sănătate în așteptare

Se aplică Termeni și condiții. Promoție disponibilă din 18 iulie 2023, ora 10:00 CEST, până în 20 iulie 2023, ora 23:59 CEST, în limita stocului disponibil.

Greutate netă37g

Utilizarea zilnică

Ia o (1) capsulă de două ori pe zi, cu apă, în timpul mesei.

Detalii de fabricare/importator

Produs în S.U.A exclusiv pentru: NSE Products, Inc., Provo, Utah, 84601, U.S.A.

Imp.: Nu Skin Netherlands B.V., Amundsenweg 2, 5928 LT Venlo, The Netherlands

Ingrediente

Extract de ciupercă reishi (Ganoderma lucidum) (82% – 1 g/2 capsule), Capsulă (gelatină).Agent antiaglomerant: Acizi graşi.

Resurse

Glosar Ingrediente Pharmanex

Atenționări

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu trebuie folosit pentru a înlocui o alimentație variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu folosi acest produs dacă sigiliul este rupt, deteriorat sau lipsește. A se păstra în loc ferit de căldură şi umiditate. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici. Consultă un doctor înainte de folosirea acestui produs dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub tratament medical.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creste sistemul tau imunitar cu – ReishiMax GLp”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *