Skip to content Skip to footer

UN PRODUS UNIC ÎN LUME – BEAUTY FOCUS COLLAGEN+

Beauty Focus Collagen+ este un supliment unic, cu studii clinice placebo dublu orb, care oferă un amestec unic de ingrediente – peptide de colagen bioactive, luteină și fitoceramide.

 

La ce rezultate vă puteți aștepta consumând acest produs? Să intrăm în detaliile studiului clinic și să descoperim care au fost rezultatele fundamentate științific.

 

PROIECTUL DE STUDIU

Vă supunem atenției un studiu dublu-orb, randomizat, placebo controlat. Acest lucru înseamnă că participanții au fost împărțiți aleatoriu în două grupuri: un grup a primit Beauty Focus Collagen+, iar un grup a primit un placebo (substanță care nu face nimic). Nici participanții la studiu, nici dermatologul care a evaluat pielea subiecților nu știau cine consumă substanța placebo și cine consumă suplimentul.

 

Au fost 40 de subiecți din grup care au consumat Beauty Focus Collagen+ și 20 subiecți care au primit substanța placebo. Persoanele din ambele grupuri au utilizat, de asemenea, tehnologia ageLOC® LumiSpa® pentru piele, pe jumătate de față, zilnic, pentru a evalua beneficiile complementare ale utilizării dispozitivului high-tech în timp ce consumă suplimentul cu colagen.

 

Pielea subiecților din studiu a fost evaluată de un specialist dermatolog la începutul studiului, la 30 zile, la 60 zile și la 120 zile. În plus, fiecare subiect a fost scanat folosind tehnologia Pharmanex Biofotonic Scanner S3 pentru a li se determina nivelurile antioxidanților carotenoizi de la nivelul pielii la momentul inițial, la 30 zile și la 120 zile de la debutul studiului.

 

REZULTATELE STUDIULUI – BEAUTY FOCUS COLLAGEN+

 

Specialiștii au evaluat diferite atribute ale pielii subiecților la fiecare punct de revizuire, inclusiv aspectul general, textura și strălucirea acesteia.

 

Pe baza acestei clasificări clinice, îmbunătățirea procentuală medie față de valoarea inițială a fost calculată după 120 de zile. Iată rezultatele studiului pentru subiecții care au consumat Beauty Focus Collagen+:

+ 18% îmbunătățire a aspectului general

+ 24% îmbunătățire a texturii pielii

+ 33% îmbunătățire a strălucirii pielii

 

REZULTATELE STUDIULUI – BEAUTY FOCUS COLLAGEN+ UTILIZAT ÎMPREUNĂ CU AGELOC LUMISPA

 

Cercetătorii au evaluat, de asemenea, rezultatele vizibile ale administrării Beauty Focus Collagen+ concomitant cu utilizarea zilnică a tehnologiei ageLOC LumiSpa.

 

Din utilizarea acestor două produse împreună, cercetătorii au văzut beneficii complementare, inclusiv următoarele rezultate:

+ 43% îmbunătățire a aspectului general (mai mult decât dublul rezultatului obișnuit)

+ 79% îmbunătățire a texturii pielii (mai mult decât truiplul rezultatului obișnuit)

+ 47% îmbunătățire a strălucirii pielii (cu 30% mai multă strălucire)

 

Ca și în situația anterioară, aceste date au fost evaluate ca o îmbunătățire procentuală după 120 de zile față de momentul initial.

 

REZULTATELE STUDIULUI – DETERMINAREA NIVELULUI ANTIOXIDANȚILOR  CAROTENOIZI LA NIVELUL PIELII

 

În plus față de clasificarea clinică realizată cu ajutorul specialiștilor dermatologi, subiecții au fost, de asemenea, scanați folosind Scannerul Biofotonic Pharmanex (o tehnologie care încorporează o metodă de măsurare premiată cu Nobel – Spectroscopia Ramann) pentru a măsura nivelurile antioxidanților carotenoizi la nivelul pielii.

 

Evaluarea a arătat ca după doar 30 de zile, subiecții care au consumat Beauty Focus Collagen+ au observat o îmbunătățire a scorului carotenoid al pielii; iar apoi au continuat să se îmbunătățească și au fost semnificative statistic după cele 120 de zile de studiu.

 

CONCLUZII PRINCIPALE

 

S-a dovedit că Beauty Focus Collagen+ îmbunătățește semnificativ aspectul general, textura și strălucirea pielii. În plus, Collagen+ oferă pielii substanțele nutritive esențiale de care aceasta are nevoie.

 

De asemenea, studiul a demonstrat că se pot obține beneficii complementare atunci când în rutina zilnică sunt utilizate tehnologii anti-aging ageLOC, precum și faptul că Beauty Focus Collagen+ a crescut, de asemenea, semnificativ scorurile antioxidante carotenoide la nivelul pielii, măsurate cu un Scanner Biofotonic Pharmanex.

Studiul complet a fost publicat în Jurnalul Științific JOJ Dermatology & Cosmetics.

Pentru mai multe detalii, accesează buletinul clinic complet, aici.

 

Autor: Rebecca Major, R&D Communication & Education Manager Pharmanex

Sursa: https://www.nuskin.com/content/corpcom/en_US/thesource/healthandfitness/beauty-focus-collagen-plus–clinical-study.html

 

Referințe:

Shelly N H, Steve M W, Russell G, dale K, Robert o’D, et al Un supliment de nutriție, un amestec de peptide de colagen, luteină și extract de lipide din grâu îmbunătățește atributele pielii. JOJ Dermatol & Cosmet. 2021; 4(2): 555633. DOI: 10.19080/JOJDC.2021.04.555633