Skip to content Skip to footer
Reduceri!

ageLOC R² Day – Supliment anti-aging pentru activarea Youth Gene Clusters

Prețul inițial a fost: 391,72 lei.Prețul curent este: 313,38 lei.

AgeLOC R2 Day, un supliment alimentar unic, o formula ageLOC cu ingredient potente, cum ar fi: extract de Cordyceps Sinensis, Rodie, Panax ginseng și Rădăcină de Meyer, dozate nutrigenomic, care activează Youth Gene Clusters având ca scop protecția antioxidantă și susținerea producției de energie la nivel mitocondrial, conferindu-ți energie, vitalitate și claritate mentală.

SKU: SA_392352060-1 Categorii: , , Cod produs:23333

Descriere

180 DE CAPSULE; Greutate netă: 109 g

  

Fii gata să te simţiţi mai tânăr/ă și să experimentezi libertatea oferită de conlucrarea armonioasă dintre corp și minte.

 

Ştiinţa ageLOC® identifică, ţinteşte şi activează Grupurile de Gene al Tinereţii (GGT) pentru a-ți reacorda trupul și mintea la starea de tinereţe neexplorată, înscrisă în genele tale, ajutându-te să te simţi sănătos/oasă, tânăr/ă şi vibrant/ă.

 

ageLOC® R2 este un supliment avansat, unic în lume, o formulă ageLOC, cu doză de zi și doză de noapte, care echilibrează expresia genetică a două aspecte interconectate ale tinereţii:

– ageLOC® R2 Day activează expresia GGT asociată producţiei de energie celulară.

– ageLOC® R2 Night activează expresia GGT asociată cu protecţia antioxidantă şi curăţarea celulară.

 

Curăţarea celulară optimă ajută la îndepărtarea toxinelor celulare şi a reziduurilor care pot crea dezordine în domeniul intracelular şi pot împiedica funcţiile celulare, în timp ce producţia de energie celulară ajută la furnizarea energiei necesare pentru această funcţie.

 

ageLOC® R2 combină beneficiile  curăţării celulare şi a producţiei de energie celulară pentru a restabili o funcţionare mai dinamică a celulei.

 

Dacă simți că organismul tău este afectat în ceea ce privește: vitalitatea, acuitatea mentală și/sau dorința sexuală, ageLOC R2 este soluția potrivită pentru tine.

 

AgeLOC R2 Day, un supliment alimentar unic, o formula ageLOC cu ingredient potente, cum ar fi: extract de Cordyceps Sinensis, Rodie, Panax ginseng și Rădăcină de Meyer, dozate nutrigenomic, care activează Youth Gene Clusters având ca scop protecția antioxidantă și susținerea producției de energie la nivel mitocondrial, conferindu-ți energie, vitalitate și claritate mentală.

 

BENEFICII PRINCIPALE:

  • Ţinteşte îmbătrânirea la sursa ei.
  • Optimizează şi susţine expresia sănătoasă a GGT asociată cu protecţia antioxidantă şi înnoirea energiei celulare.
  • Vă ajută să vă simţiţi tineri, revigoraţi şi încărcaţi de energie.
  • Susţine cele trei dimensiuni ale vitalităţii care de obicei scad cu vârsta – vigoarea fizică, acuitatea mentală şi dorinţa sexuală
  • 90% dintre consumatori au simţit schimbări pozitive la nivelele de oboseală în timp ce au consumat produsul sau au observat o creştere a nivelului oboselii după ce au încetat să îl utilizeze2.
  • Optimizează şi susţine nivelele de energie de bază.
  • Contribuie la protecţia constituenţilor celulei împotriva stresului antioxidant.

 2 Bazat pe un Sondaj privind Utilizarea Consumatorului pentru ageLOC®R2 Day

  

CE ÎL FACE SĂ FIE UNIC?

 

Îmbătrânirea este un proces care nu poate fi evitat, însă modul în care îmbătrânim poate fi foarte diferit de la individ la individ, fiind influențat de gene și de diferite componente ale stilului nostru de viață.

 

Activitatea fizică și dieta joacă un rol cheie în protejarea celulelor sănătoase din corpul nostru, de aceea este foarte important să venim în sprijinul mecanismelor natural interne de apărare cat de mult posibil.

 

Cu toții știm că odată cu înaintarea în vârstă, unele lucruri pot deveni mai dificile, iar corpul devine mai puțin eficient în lupta împotriva radicalilor liberi pentru protejarea propriilor celule. Radicalii liberi pot proveni din procese interne specifice (cum ar fi respirația, procesul de transformare a hranei în energie etc) sau din exterior, iar în mod inevitabil celulele tale încep să acumuleze reziduuri și produse secundare și în timp acestea le împiedică sa mai funcționeze la capacitate optimă. Acest proces are caracter ciclic, cu impact la toate nivelurile, pe care organismul îl resimte prin pierderea vitalității.

 

Astfel, ritmul în care corpul tău îmbătrânește este influențat de toate cele prezentate mai sus, avand ca rezultat modificarea intr-o măsură mai mare sau mai mică a expresiei tale genetice.  Expresia genetică se referă la modul în care se exprimă genele responsabile de starea ta de bine și felul în care acestea comunică cu celulele tale. De aceea, când miliarde de celule nu mai fucționează la capacitatea lor maximă, este normal să arăți și să te simți obosit(ă) sau epuizat(ă).

 

Influențarea expresiei genetice este un proces continuu, care se desfășoară natural, fiind determinat de tot ceea ce facem în fiecare zi, însă este aproape imposibil să reușim în mod intuitiv să-l întoarcem în favoarea noastră, deoarece aspectele sale subtile pot fi cunoscute doar prin cercetări amănunțite.

 

Având acces exclusiv la peste 30 de ani de cercetare genetică în anti-îmbătrânire și la o baza de date care nu are echivalent în lume, cu peste 500 mil. de date genetice, care oferă informații exacte despre felul în care anumite ingrediente naturale (în combinații și doze precise), influențează exprimarea genelor noastre și deci, felul în care arătăm și ne simțim, în timp, Nu Skin este poziționată unic în această industrie, fiind declarata “vârf de lance” în industria anti-aging. Această companie este capabilă să creeze formule anti-aging avansate, din componente naturale, patentate științific și fără egal la nivel mondial. Acestea îi oferă organismului tău ingredientele necesare pentru a exprima o vârstă mai mica decât vârsta reală, acționând la cel mai profund nivel și având un impact real asupra procesului de îmbătrânire accelerat, indiferent dacă acesta este provocat de factori ale stilului de viață sau componente genetice.

 

Tot ce e mai bun din natură și din știință, poartă brandul ageLOC.

  

DE CE TE VEI ÎNDRĂGOSTI DE ACEST PRODUS?

Odată cu înaintarea în vârstă, în permanență în organismul tău au loc schimbări care influețează felul in care arăți și felul în care te simți, dar ele sunt insesizabile sau îti par naturale până în momentul în care nu te mai simți la fel de bine în pielea ta.

Procesul de îmbătrânire atrage dupa sine, mai devreme sau mai târziu, în funcție de stilul de viață și componenta genetică, pierderea stării generale de energie și vitalitate, manifestată prin:  pierderea vigorii fizice, reducerea acuității mintale și diminuarea sau chiar lipsa dorinței sexuale. Cauzele acestor schimbări se regăsesc la cel mai profund nivel, la nivelul fiecărei celule, unde mitocondriile (supranumite și uzinele energetice ale celulei) transformă energia din hrană, într-o formă de energie chimică care ține tot corpul nostru în viață.

Pe măsură ce îmbătrânim, numărul și eficiența mitocondriilor scade, iar odata cu acestea diminuându-se și producția de energie față de nivelul optim solicitat de organismul nostru. În termeni mai științifici, acest lucru se traduce prin modificările survenite în activitatea unui grup de gene numit Youth Gene Clusters (Grupul de Gene ale Tinereții).

Corpul uman este un ansamblu incredibil și complex, de gene, care în tinerețe se exprimă în echilibru și armonie. Pe măsură ce înaintăm în vârstă și ca urmare a stilului de viață, la nivelul unor gene sau chiar grupuri de gene pot fi generate dezechilibre, care afectează modul de funcționare a întregului ansamblu. Aceste dezechilibre la nivel genetic apar inevitabil mai devreme sau mai târziu, dar amplitudinea acestora diferă de la individ la individ, în special ca urmare a stilului de viață. Aici intervine unicitatea abordării științei ageLOC, care este capabilă să identifice, să țintească și să activeze grupurile de gene dezechilibrate și cu ajutorul unor ingrediente naturale potente, cu efect nutrigenomic, dozate foarte precis, sa readucă echilibrul și armonia la nivelul acestora.

Ca rezultat, mitocondriile tale se revitalizează, celulele vor avea energia necesară pentru o autocurățare profundă, iar tu te vei simți și vei arăta mai tânăr decat ești, bucurându-te de energie și vitalitate!

 

CUI SE ADRESEAZA?

Bărbaților și femeilor cu vârsta peste 18 ani care:

  • Se simt obosiți, apăsați, lipsiți de energie, lenți sau incapabili de a se angaja complet într-o viață active
  • Sunt interesați de suplimente de nutriție avansate, revoluționare susținute de studii clinice complexe
  • Sunt interesați de întinerire și de o vârstă biologică mai mică decât cea cronologică

 

UTILIZARE

ageLOC® R2 Day  – luaţi şase (6) capsule în fiecare dimineaţă, înghițite cu 1 pahar cu apă

 

ATENȚIONĂRI

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu trebuie folosit pentru a înlocui o alimentație variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu folosi acest produs dacă sigiliul este rupt, deteriorat sau lipsește. A se păstra în loc ferit de căldură și umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultă un doctor înainte de folosirea acestui produs dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub tratament medical. Consultă-ți doctorul sau farmacistul în cazul în care îl folosești simultan cu un tratament antidiabetic.

 

INGREDIENTE

Cordyceps sinensis (B.) Sacc mycelia (2 g/6 capsule), agent de încărcare: celuloză microcristalină, agent antiaglomerant: (acizi grași, dioxid de siliciu), capsulă (gelatină), extract din fruct de rodie (Punica granatum L.) (170 mg/6 capsule), extract din rădăcină de Panax ginseng C.A. Meyer (100 mg/6 capsule din care 8 mg ginsenozide).

Poate conține soia.

 

RESURSE

Glosar Ingrediente Pharmanex

 

DETALII DE FABRICARE/IMPORTATOR

Produs în S.U.A exclusiv pentru: NSE Products, Inc., Provo, Utah, 84601, U.S.A.
Imp.: Nu Skin Netherlands B.V., Amundsenweg 2, 5928 LT Venlo, The Netherlands

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ageLOC R² Day – Supliment anti-aging pentru activarea Youth Gene Clusters”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *