Skip to content Skip to footer
Reduceri!

PACHETUL PHARMANEX INNER FOUNDATION

Prețul inițial a fost: 1.091,04 lei.Prețul curent este: 927,38 lei.

Descriere

Un stil de viaţă sănătos începe cu un regim alimentar sănătos. Un număr tot mai mare de dovezi ştiinţifice demonstrează beneficiile pentru sănătate oferite de anumiţi nutrienţi. Cheia pentru o alimentaţie sănătoasă este un echilibru de macronutrienţi, care furnizează calorii pentru a susţine nevoia de energie (grăsimi, proteine şi carbohidraţi) şi micronutrienţi pentru a răspunde nevoii de metabolism uman.

 

Dar a mânca în mod corect nu este întotdeauna uşor în lumea agitată, rapidă a zilelor noastre. Din fericire, Pachetul Inner Foundation de la Pharmanex® vă poate ajuta să rămâneţi în controlul lucrurilor. Folosite împreună, LifePak+ şi Marine Omega formează un program armonizat de suplimentare şi ajută la asigurarea unei fundaţii nutriţionale bine echilibrate.

 

Şi prin adăugarea R², veţi fi pregătiţi să profitaţi din plin de fiecare zi; simţindu-vă revigoraţi şi reîncărcaţi de energie.

 

Consolidaţi baza nutriţională a dumneavoastră şi preluaţi controlul fiecărei noi zile, cu această ofertă specială la un preţ foarte avantajos.

 

Pentru informațiile detaliate ale produselor din acest pachet, vă rugăm consultați pagina individuală a fiecărui produs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHETUL PHARMANEX INNER FOUNDATION”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *