Skip to content Skip to footer

Hai sa fim mai buni mereu, nu doar de Craciun! Fiecare! Doar asa putem face Lumea un loc mai bun!

Un gand suficient de puternic pe care l-am avut zilele acestea, m-a indemnat sa actionez.

Cei mai multi dintre noi ne gandim in aceasta luna, la meniuri bogate si la cadouri pentru cei dragi si pentru noi, cadouri de care poate nu avem neaparata nevoie. Dar Crăciunul nu este doar o perioadă sau un sezon, ci o stare de spirit. Iar pentru mine, adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea, bunăvoinţa, să oferi, sa fii plin de compasiune. Si fie că este vorba de sensul tradiţional sau de cel modern, semnificatia Crăciunului este foarte simplă: a-i iubi pe ceilalţi.

Si atunci, oare trebuie să aşteptăm Crăciunul pentru a face asta?

„Voi păstra Crăciunul în inimă şi voi încerca să-l ţin cu mine tot anul” spunea Charles Dickens, si sincer, cred ca e o idee extraordinara.

In acelasi timp, in lume, in tari precum Malawi, multi oameni traiesc o viata plina de neajunsuri si provocari si mor zilnic, deoarece nu au cu ce sa se hraneasca. Din cauza deficientelor, orbirea este foarte frecventa in randul copiilor cu varste de pana la 5 ani, iar datorita lipsei de acces constant la hrana, jumatate dintre ei mor de foame inainte de implinirea varstei de 15 ani.

 

Am gasit in acest paradox un motiv in plus sa fiu recunoscatoare pentru tot ce am si am reusit sa realizez pana acum in viata mea. Ce poate fi mai mai frumos decat un zambet de copil?  Hai sa aducem cat mai multe zambete pe fata copiilior greu incercati!

 

 

VitaMeal este o hrana vegetala, bogata in nutrienti esentiali, creata special pentru copiii malnutriti. Un pachet de VitaMeal = necesarul de micro si macronutrienti pentru supravietuire si refacere pentru 30 de zile

 

 

 

Si pentru ca dar din dar se face rai, orice mic efort din partea fiecaruia dintre noi inseamna pentru ei o sansa in plus la viata.

De aceea, am ales si eu sa daruiesc o mica parte din resursele mele acestor copii care lupta in fiecare zi pentru a supravietui, intelegand ca fiecare gest poate conta.

Cu doar 88 de lei, un copil va primi mancare hranitoare timp de 30 de zile, iar acest fapt imi umple inima de bucurie. Am simtit sa impartasesc cu voi toate acestea si poate gestul meu va inspira sa va alaturati mie, pentru ca “unde-s multi, puterea creste”.

M-as bucura mult sa-mi fiti alaturi, daca puteti disloca din buget o suma atat de mica care pentru un copil inseamna sansa la viata.

 

Pachetul de hrana VitaMeal pentru 30 de zile, se poate dona accesand link-ul de mai jos:

VitaMeal – hrana pentru copiii malnutriti (1 pungă = 30 portii)*

Pentru a finaliza donatia, in campurile unde ti se solicita adresa, completeaza cu o adresa din Romania. VitaMeal este produs in Malawi si este livrat direct din fabricile locale in centrele de donatii, pentru a reduce cat mai mult costurile implicate.

Donatiile de pot face tot timpul anului, dar pentru ca luna Decembrie este una speciala, pana la finalul acesteia, producatorul VitaMeal va dona suplimentar 1 pachet VitaMeal la fiecare 3 donatii.

Iti multumesc!