Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pro-Biotic – Supliment avansat cu bacterii vii Lactobacillus Fermentum PCC

Prețul inițial a fost: 322,73 lei.Prețul curent este: 290,46 lei.

Pharmanex Pro-B, un probiotic care conține o cultură potentă și patentată de bacterii probiotice de Lactobacillus fermentum, capabilă să reducă simptomele asociate cu disconfortul gastrointestinal ocazional (GI), neregularitatea intestinală ocazională, diareea și alte disconforturi digestive și non-digestive comune.

Descriere

30 DE CAPSULE; Greutate netă: 10g

 

Scopul principal al terapiei cu probiotice este de a ajuta la restabilirea echilibrului natural al microflorei intestinale, pentru o funcționare optimă a sistemului de apărare digestiv al organismului nostru.

 

Pharmanex Pro-B conține o cultură potentă și patentată de bacterii probiotice de Lactobacillus fermentum, capabilă să reducă simptomele asociate cu disconfortul gastrointestinal ocazional (GI), neregularitatea intestinală ocazională, diareea și alte disconforturi digestive și non-digestive comune.

 

Lactobacillus Fermentum  (PCC®) este considerată a fi o bacterie rezistentă care este capabilă să supraviețuiască într-un mediu cu echilibru scăzut al pH-ului, precum tractul nostru gastrointestinal. Fiecare capsulă din acest supliment conține 2 miliarde de astfel de bacterii vii pentru flora ta intestinală.

 

Tulpina unică de Lactobacillus deținută de Pharmanex a demonstrat o rezistență extraordinară la dezvoltarea organismelor nedorite în tractul gastro-intestinal. Studiile clinice au demonstrat o scădere a problemelor gastro-intestinale comune și o creștere în dezvoltarea bacteriilor benefice din tractul digestiv, după introducerea in colon a acestei tulpini de Lactobacillus.

 

Capacitatea sa de a supraviețui trecerii prin mediul dur al stomacului, abilitatea sa de a coloniza și de a acționa ca un “chiriaș prietenos”, iar natura sa rezistentă și stabilă face ca acest supliment alimentar să fie  superior multor alte produse din categoria probioticelor.

 

BENEFICII:

  • Este dovedit clinic că stimulează proliferarea bacteriilor probiotice sănătoase “vii” din tractul digestiv inferior, acționând ca un colonizator teritorial rezistent și stabil
  • Reduce simptomele frecvent asociate cu disconfortul ocazional gastro-intestinal și promovează confortul digestiv și regularitatea
  • Fortifică sistemul natural de apărare digestiv și susține absorbția nutrienților cheie
  • Susține funcționarea sănătoasă a tractului urinar

 

CE ÎL FACE SĂ FIE UNIC ÎN INDUSTRIA SUPLIMENTELOR DE NUTRIȚIE?

  •  Pharmanex utilizează o tulpină exclusivă (în curs de brevetare), robustă de Lactobacillus fermentum, prelevată din colon uman, care s-a dovedit că supraviețuiește acidului gastric și colonizează în mod eficient în intestin
  • Sistemul unic care se asigură că ajung în intestin mai multe bacterii “vii” decât în cazul multor produse probiotice exitente pe piață
  • Ambalajul produsului nu necesită refrigerare pe toată durata de valabilitate (a se depozita la mai puțin de 68°F/20°C)

 

CINE AR TREBUI SĂ UTILIZEZE ACEST PRODUS?

Acest supliment este destinat persoanelor care suferă ocazional de disconfort gastro-intestinal.

De asemenea, persoanele care călătoresc frecvent de asemenea se pot bucura de beneficiile oferite de acest produs, deoarece 20 până la 50% dintre călători (aproximativ 10 milioane) dezvoltă disconfort gastro-intestinal în fiecare an.

 

UTILIZARE

Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă zilnic cu alimente pentru susținerea sănătății gastro-intestinale normale. Utilizați continuu pentru rezultate optime.

 

INGREDIENTE

Agent de încărcare: Celuloză microcristalină, Lactobacillus fermentum PCC 30 – 90 mg (min. 2 B cfu/caps.), Capsule (hidroxipropil metilceluloza, Agenți gelatinizant (Caragenan, Clorură de potasiu)), Agent antiaglomerant: Acizi grași, dioxid de siliciu.

 

RESURSE

Glosar Ingrediente Pharmanex

 

ATENȚIONĂRI

Nu depăși doza zilnică recomandată menționată. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o alimentație variată. Nu folosi acest produs dacă sigiliul este rupt, deteriorat sau lipsește. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici. Consultă un doctor înainte de folosirea acestui produs dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub tratament medical.

Pharmanex® Pro-B™ poate fi depozitat la temperatura camerei, într-un loc ferit de căldură, lumină și umiditate. Dacă este posibil, se recomandă depozitarea produsului la o temperatură sub 20°C.

 

DETALII DE FABRICARE/IMPORTATOR

Fabricat în SUA

NSE Products Europe BVBA, Da Vincilaan 9, 1930 Zaventem, Belgia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pro-Biotic – Supliment avansat cu bacterii vii Lactobacillus Fermentum PCC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *