Skip to content Skip to footer
Reduceri!

EPOCH SOLE SOLUTION – CREMĂ PENTRU PICIOARE & ZONE USCATE DE INSIPIRAȚIE INDIGENĂ CU EXTRACT DE PAPAYA

Prețul inițial a fost: 168,53 lei.Prețul curent este: 145,00 lei.

Dacă te confrunți cu o piele uscată și/sau crăpată a picioarelor sau aflată în alte zone ale corpului (cum ar fi coatele sau genunchii) și nu ai găsit o rezolvare la această problemă, Epoch Sole Solution este soluția potrivită, fiind un tratament complex care acționează în profunzime!

SKU: SA_655142279 Categorii: , Cod produs:2279

Descriere

Epoch Sole Solution este un remediu eficient pentru tălpi, călcâie, degete sau alte zone cu piele uscată sau crăpată, intr-o formulă delicată, care contine boabe de Ienibahar zdrobite, Ureea și extract de Papaya, inspirata din tradițiile popoarelor indigene din America Centrală și de Sud.

Este soluția potrivită pentru persoanele care se confruntă cu o piele uscată și/sau crăpată a picioarelor sau aflată în alte zone ale corpului, și care nu au găsit o rezolvare la această problemă și care au nevoie de un tratament complex care să acţioneze în profunzime.

De obicei, zonele uscate ale picioarelor sunt compuse din petice aspre, groase de piele moartă., În cadrul procesului de îngrijire a picioarelor sau a altor zone uscate, hidratarea nu este singurul aspect care trebuie luat in considerare. Pentru ca ingredientele unui produs sa poata fi absorbite în straturile din interior, este necesară mai întâi eliminarea acumulărilor de celule moarte și din acest motiv, unele produse dedicate nu sunt eficiente.

De aceea, Epoch Sole Solution încorporează și Ureea, un ingredient care exfoliază delicat, hidratează în același timp, având și multe alte beneficii.

BENEFICIILE PRODUSULUI:

  • Acţionează în profunzime asupra cauzei picioarelor aspre, uscate şi crăpate, ajutându-le să revină la un aspect moale, catifelat şi sănătos.
  • Conține o enzimă proteolitică din Papaya, care îmbunătățește aspectul picioarelor aspre și a zonelor groase de piele moartă şi uscată;
  • Oferă îmbunătațiri vizibile ale aspectului pielii în primele săptămâni de utilizare.
  • Hidrateaza intens şi exfoliază acumulările de celule moarte şi bătăturile, lăsând pielea moale şi catifelată
  • Nu conţine parfum, doar o mireasmă naturală de cuişoare
  • Testat dermatologic.

TRĂIEȘTE EPOCH! AI GRIJĂ DE TINE, DE ALȚII ȘI DE PLANETA NOASTRĂ!

Atât ingredientele, cât și ambalajul produselor Epoch sunt procurate responsabil, cu grijă față de Planeta noastră. Deoarece sustine inițiativa de sustenabilitate a Nu Skin, noul ambalaj a fost creat utilizând concepte inteligente și este realizat din materiale reciclate și/sau reciclabile.

Cu un design modern si inovator, tubul Eco-Pac este realizat din bio-rasina, un material innovator si ecologic pe baza de trestie de zahar, procurata responsabil și fără a perturba ciclul ecologic natural. Printr-un proces de producție eficient din punct de vedere energetic, au rezultat emisii de carbon reduse cu 79% per tub de produs, iar consumul de plastic a fost redus cu aprox. 67 tone de plastic in fiecare an de productie.

Pentru o perioadă limitată de timp, până la epuizarea stocului, este posibil să primești acest produs în vechiul ambalaj.

Deoarece procesul de reciclare poate varia în funcție de țară, te rugăm să consulți facilitățile locale, pentru a afla cum să reciclezi responsabil tuburile și recipientele.

EȘTI O FORȚĂ A BINELUI ÎN LUME

Pentru că Epoch înseamnă să faci bine, când vei alege un produs din această gamă, nu numai că te vei simți bine, ci vei face bine pentru culturile care au inspirat crearea acestor produse și lumea din jurul nostru.

Deoarece Nu Skin a decis să dea ceva înapoi comunităților care le inspiră, astfel că, pentru fiecare produs Epoch vândut, donează 0,25$ direct fundației Nu Skin Force for Good Foundation, o organizație non-profit care distribuie contribuțiile Epoch către îmbunătățirea calității vieții oamenilor și protejarea zonelor fragile ale planetei, finanțând deja sute de proiecte umanitare la nivel mondial.

Din donațiile provenite din vânzarea liniei de produse Epoch, o parte este destinata finanțării proiectelor Seacology, pe care le puteți descoperi aici: https://www.seacology.org

 

DE CE TE VEI INDRAGOSTI DE ACEST PRODUS?

O formulă delicată, parfumată natural cu boabe de ienibahar zdrobite, ingredient etnobotanic utilizat traditional de către popoarele indigene din America Centrală pentru a aduce la viață pielea uscată și obosită.

Epoch Sole Solution este un remediu unic, care oferă exfoliere delicată și hidratare intensă pentru zonele uscate sau predispuse la uscare de pe corpul tău, având rezultate după doar câteva câteva aplicări, în cazul problemelor mai ușoare și după câteva săptămâni, în cazul situațiilor grave, persistente.

După rezolvarea problemei, produsul poate fi folosit doar periodic, pentru menținerea rezultatelor obtinute.

CUI SE ADRESEAZA?

Tuturor persoanelor (adolescenți și adulți) care doresc un produs de îngrijire cu ingrediente naturale, care să acționeze eficient asupra calcâielor, tălpilor, degetelor sau a altor zone cu piele uscată și obosită, cum ar fi coatele sau genunchii.

CUM SE FOLOSESTE?

Aplicaţi cu generozitate pe zonele afectate, pe picioarele curate, dimineaţa şi seara sau ori de câte ori este nevoie.

Concentraţi-vă asupra zonelor aspre sau uscate. Nu clătiţi. Permiteţi produsului să rămână pe piele cât de mult posibil.

Cele mai bune rezultate se văd după 6 până la 8 săptămâni de utilizare conform instrucţiunilor.

PRODUSE COMPLEMENTARE:

Epoch® Firewalker® – o loțiune de picioare relaxantă care calmează și împrospătează pielea fierbinte și obosită a picioarelor.

Epoch® IceDancer – un gel de picioare răcoritor care stimulează și tonifică pielea picioarelor obosite.

Create în colaborare cu etnobotaniști de renume mondial, fiecare produs din gama Epoch te poartă in diferite locuri ale lumii pentru a-ți dezvălui cunoașterea acumulată de ani și ani a populațiilor indigene care au oferit soluții autentice de îngrijire și îrumusețare, cu ajutorul ingredientelor etnobotanice.

Și mai mult decat atat, pentru a completa cele de mai sus, noul ambalaj al produselor Epoch a fost creat din materiale reciclate și/sau reciclabile, procurate responsabil.

INGREDIENTE:

Aqua, Urea, Glycerin, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Octyldodecyl Neopentanoate, Trioctyldodecyl Citrate, Undecylenic Glycerides, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Phosphate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Argilla, Dimethicone, Lauryl Laurate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Octyldodecanol, Papain, Pimenta Officinalis Fruit Extract, Xanthan Gum, Arachidyl Alcohol, Polysorbate 20, Myristyl Alcohol, Caramel, Carbomer, Sodium Carbomer, Sodium Chloride, Quartz, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Methylparaben, Benzoic Acid, Eugenol.

 

Cantitate: 125 ml.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „EPOCH SOLE SOLUTION – CREMĂ PENTRU PICIOARE & ZONE USCATE DE INSIPIRAȚIE INDIGENĂ CU EXTRACT DE PAPAYA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *