Skip to content Skip to footer

Balsam de păr – Volumizing Conditioner

133,73 lei

 

Un balsam de păr cu o formulă perfect echilibrată pentru a-ți descâlci părul și a-l lăsa moale și strălucitor fără a-l încărca.

SKU: SA_788441983 Categorii: , Cod produs:1983

Descriere

De ce îl vei adora?

  • Susține modelarea părului.
  • Un păr mai moale și mai flexibil datorită formulei ușoare.
  • Descâlcește și hidratează părul.

beneficii:

  • Ajută la îmbunătățirea hidratării părului fără a-l încărca.
  • Balsamul face părul să arate și să se simtă mai sănătos, mai vibrant și semnificativ revitalizat, atunci când este folosit ca parte a sistemului complet Hair Care*, pentru a-ți oferi un păr irezistibil de moale și bogat.
  • Contribuie la susținerea intensității și luminozității tratamentelor de culoare.
  • Include un recipient realizat cu mândrie, în proporție de 100%, din rășină post-consum (PCR) și un capac fabricat din materiale reciclabile.

detalii produs:

Nu mai este nevoie să visezi la un păr mătăsos și hidratat – Volumizing Conditioner are exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți face părul să se simtă și să arate sănătos și hrănit. Prezintă un amestec atent ales de agenți pentru îngrijirea părului, printre care ulei de cocos, Pantenol și glicol butilic,care ajută la reîntinerirea vizibilă și îngrijirea părului, pentru un aspect moale și strălucitor. De asemenea, această formulă fabuloasă susține modelarea părului, ajută la descâlcirea acestuia și la îmbunătățirea hidratării părului fără a-l încărca.

highlight icon
Potrivit pentru părul vopsit și tratat chimic
highlight icon
Oferă catifelare și flexibilitate
highlight icon
Susține angajamentul nostru pentru sustenabilitate

Mod de utilizare:

După folosirea șamponului, pune în palmă o cantitate de dimensiunea unei castane și distribuie uniform pe părul ud, cu vârful degetelor, acordând atenție deosebită vârfurilor și zonelor deteriorate. Clătește bine.

Recomandări

Înlocuiește cu Hair Mask de cel mult trei ori pe săptămână, după cum dorești.

Ingrediente:

Ingrediente principale

nu-skin-renu-volumizing-condiitoner-ingredients-coconut-oil-panthenol-butylene-glycol.png
Ulei de cocos, Pantenol și Glicol butilic
Prezintă un amestec de agenți pentru îngrijirea părului, care ajută la reîntinerirea vizibilă și îngrijirea părului, lăsându-l moale și strălucitor, cu un aspect sănătos și hrănit.
Toate ingredientele
Aqua, Butylene Glycol, Dimethicone, Hydrogenated Polydecene, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Undecane, Isoamyl Cocoate, Cocos Nucifera Oil, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Magnesium Nitrate, Sodium PCA, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Distearyldimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Magnesium Chloride, Tetrasodium EDTA, Disodium EDTA, Citric Acid, Tridecane, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.

AVERTISMENT:

*Sistemul include următoarele produse: Smoothing Shampoo, Smoothing Conditioner și Hair Mask sau Volumizing Shampoo, Volumizing Conditioner și Hair Mask.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balsam de păr – Volumizing Conditioner”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *