Skip to content Skip to footer

Mască de păr-Renu Hair Mask

162,10 lei

Hair Mask sigilează, catifelează și repară vârfurile despicate pentru a susține capacitatea de aranjare și a ajuta la protecția împotriva deteriorărilor viitoare.
Greutate netă 100 g

 

SKU: SA_647231978 Categorii: , Cod produs:1978

Descriere

De ce o vei adora?

Oferă-i părului tău revitalizarea pe care o merită cu ajutorul Hair Mask.

beneficii:

  • Hidratează și hrănește profund părul deteriorat pentru a-l face mai puternic.
  • Ajută la repararea și restabilirea catifelării și strălucirii părului, inclusiv în ce privește cuticulele de păr deteriorate și ridicate.
  • Ajută părul să se simtă și să arate mai sănătos, plin de viață și deosebit de revitalizat timp de până la șapte zile, chiar și după multiple spălări, atunci când este utilizat ca parte din sistemul complet ReNu Hair Care*.
detalii produs: 

Nu Skin ReNu Hair Mask potolește setea părului și ajută la repararea daunelor provocate de vopsire, decolorare, permanent și căldură. Această mască de păr hidratantă ajută la repararea părului și la restabilirea catifelării și strălucirii sale, inclusiv în ce privește cuticulele de păr deteriorate și ridicate. De asemenea, ajută la protejarea părului împotriva deteriorărilor viitoare. Atunci când este utilizat ca parte din sistemul complet ReNu Hair Care*, părul se simte și arată mai sănătos, plin de viață și deosebit de revitalizat timp de până la șapte zile, chiar și după multiple spălări.

highlight icon
Potrivit pentru părul vopsit și tratat chimic
highlight icon
Hrănește, îngrijește și netezește vârfurile despicate
highlight icon
Ajută la protejarea părului împotriva deteriorărilor viitoare

mod de utilizare:

Pași:

1. După șamponare, aplică uniform masca în părul umed cu vârfurile degetelor, acordând o atenție specială vârfurilor sau zonelor deteriorate.
2. Lasă produsul pe păr timp de 5 – 10 minute, în funcție de nevoile acestuia.
Utilizează o dată sau de două ori pe săptămână dacă ai părul uscat și deteriorat.

Ingrediente

Ingrediente principale

A small dish of CS7, a cuticle smoothing agent found in Nu Skin ReNu Hair Mask.
CS7
sigilează, catifelează și repară fiecare cuticulă, în special cele care s-au ridicat sau deteriorat din cauza tratamentelor, precum vopsirea, decolorarea, permanentul sau îndreptarea termică.
Toate ingredientele
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Distearate, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate, Undecane, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Quaternium-91, Isoamyl Cocoate, Tribehenin, Glycerin, Panthenol, Creatine, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Cetrimonium Methosulfate, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Cetearyl Alcohol, Sodium Phytate, Disodium EDTA, Citric Acid, Tridecane, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mască de păr-Renu Hair Mask”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *