Skip to content Skip to footer
Reduceri!

AgeLOC Galvanic Spa 2

Prețul inițial a fost: 2.222,08 lei.Prețul curent este: 1.950,00 lei.

Aparatul – ageLOC Galvanic Spa

Acesta este un dispozitiv anti-îmbătrânire,liniile și ridurile fine devin mai netede, tenul este împrospătat, lăsând un aspect tineresc.

 

SKU: SA_795281848 Categorii: , , Cod produs:1848

Descriere

Mic, inteligent și puternic, ageLOC Galvanic Spa de la Nu Skin reunește tehnologia inovatoare și ingredientele brevetate pentru a crea un dispozitiv anti-îmbătrânire cu adevărat modern. Folosit împreună cu produse precum Galvanic Facial Gels with ageLOC și Tru Face Line Corrector, Galvanic Spa adresează semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii, direct la sursă. Liniile și ridurile fine devin mai netede, tenul este împrospătat, lăsând un aspect frumos, tineresc.

 

Secretul unei astfel de ten, cu aspect întinerit, se află în știința inovatoare a Nu Skin. Dispozitivul tău folosește un curent galvanic auto-reglabil, adesea întâlnit în spa-uri profesionale, pentru a ajuta la furnizarea către piele de ingrediente anti-îmbătrânire. Având conductori suplimentari și produse complementare concepute pentru față, corp și scalp, acest dispozitiv de înfrumusețare cu acțiuni multiple, îți permite să te bucuri de experiența spa în confortul propriei case.

 

Cu un ecran LED clar și practic, și un design ergonomic optimizat, Galvanic Spa este modern, intuitiv și ușor de utilizat. Secretele unui ten luminos, cu aspect întinerit, sunt la îndemîna ta – și niciodată nu a fost mai ușor să ajungi la ele.

Vă rugăm să rețineți: Fiecare dispozitiv ageLOC Galvanic Spa vândut (cu excepția oricărei perioade promoționale) va include un suport de plastic gratuit, în limita stocurilor disponibile. Însă în eforturile noastre de a deveni mai sustenabili, această completare temporară va fi anulată de îndată ce stocul de suporturi de plastic se va epuiza. Mulțumim pentru înțelegere. (Numai pentru Islanda și Africa de Sud)

De ce îl voi adora?

Pielea arată întinerită și revitalizată

Reduce aspectul liniilor și al ridurilor fine

Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii și estompează celulita

Consolidează și întărește părul subțire, lipsit de viață

 

Cum se folosește?

 

 

Ce este în cutie?

 

  • 1 Dispozitiv ageLOC Galvanic Spa
  • 1 Conductor ageLOC pentru față
  • 1 Conductor pentru zonele de focalizare
  • 1 Conductor pentru corp
  • 1 Conductor pentru scalp
  • 1 Manual de Utilizare
  • 2 baterii AAA

 

 

A fost premiat?

Nu Skin este marca numărul 1 în lume de sisteme de dispozitive de înfrumusețare la domiciliu!* Sursa Euromonitor International Ltd; valoare vânzări retail în termeni de preț de vânzare cu amănuntul; toate canalele; 2017 și 2021. Sistemele de dispozitive de înfrumusețare la domiciliu Nu Skin ce sunt exclusiv împerecheate sau recomandate pentru a fi utilizate cu un produs consumabil de la aceeași marcă. Solicită verificarea pe baza cercetării personalizate Euromonitor și metodologiei efectuate în ianuarie-martie, 2022. Vânzările de dispozitive de înfrumusețare pentru îngrijirea pielii la domiciliu includ vânzările de produse de curățare faciale electrice după cum este definit în baza de date a pașaportului. Această categorie nu include aparatele pentru îngrijirea părului/îndepărtarea acestuia, epilatoare de corp și aparate pentru îngrijire orală.

Resurse

Manualul de utilizare ageLOC Galvanic Spa
ageLOC Galvanic Spa Ghid pentru Start Rapid
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ATENȚIE

Pentru a reduce riscurile pentru sănătatea ta: Consultă medicul înainte de a utiliza dispozitivul ageLOC Galvanic Spa sau înainte de a primi o aplicare dacă ești însărcinată, dacă ai un stimulator cardiac sau alt dispozitiv similar, dacă suferi de epilepsie, porți aparat dentar din metal sau ai un implant de metal. ageLOC Galvanic Spa nu trebuie utilizat pe o zonă cu multe capilare sparte sau pe o rană inflamată sau deschisă. Utilizează produsul numai așa cum este descris în Manualul de utilizare ageLOC Galvanic Spa.

Informații suplimentare

Greutate 1800 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AgeLOC Galvanic Spa 2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *