Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Epoch Ava Puhi Moni Conditioner – Balsam de Păr de Inspirație Indigenă cu Extract de Floare de Ghimbir și Ulei de Măsline

Prețul inițial a fost: 133,84 lei.Prețul curent este: 107,07 lei.

Inspirat de ritualurile din Polinezia, acest balsam este formulat cu ingrediente etnobotanice din floarea cu formă de bulb a plantei Ava Puhi.
Acest balsam este alegerea perfectă pentru bucle superbe, deoarece adaugă strălucire și hidratare fără a încărca părul. Formula ultra-cremoasă este potrivită pentru toate tipurile de păr. În plus, miroase divin!

SKU: SA_1437217259 Categorii: , Cod produs:17259

Descriere

Trăiește Epoch – ai grijă de tine, de alții și de planeta noastră

Ava Puhi este numele polinezian pentru planta de ghimbir Zingiber zerumbet. Timp de generaţii, polinezienii au extras nectarul din bulbul de Ava Puhi direct pe părul lor pentru a-l curăţa şi a-l hrăni. Ingredientul etnobotanic este cunoscut pentru efectele de îmbunătățire a catifelării, a netezimii și a luciului. Iar acum cu Epoch Ava Puhi Moni Conditioner – poți experimenta și adora acest ritual etern!

 

De ce ar trebui să folosesc acest produs?

  • Îngrijește și înmoaie părul uscat, aspru și des.
  • Păstrează luciul și catifelarea părului.
  • Potrivit pentru toate tipurile de păr.
  • Produs testat dermatologic.

Cum se folosește?

După utilizarea oricărui șampon Epoch Ava Puhi Moni sau un șampon la alegere, aplică pe păr Epoch Ava Puhi Moni Conditioner. Lasă-l câteva minute să acționeze asupra părului în funcție de nevoi. Limpezește bine.

Ce îi dă putere?

Conține extract de Ava Puhi – extras din floarea sub formă de bulb pentru a catifela și îngriji părul.

Uleiul de măsline hidrogenat, substanțele saponificabile și pantenolul – mențin catifelarea și strălucirea părului

Lista completă de ingrediente

Aqua, Dimethicone, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Polydecene, Stearyl Alcohol, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Caprylyl Glycol, Zingiber Zerumbet Juice, Lactic Acid, Panthenol, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, Distearyldimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Hexylene Glycol, Arachidyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Sodium Chloride, Disodium EDTA, EDTA, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal.

Cantitate: 250 ml

 

ambalajul Acestui produs este conceput pentru un viitor mai verde

  • Include un tub și o etichetă fabricate cu mândrie din bio-rășină obținută din surse responsabile 100% (bio-rășina este o rășină vegetală obținută din trestie de zahăr).
  • Mulțumită bio-rășinei, producția acestui ambalaj rezultă în 79% mai puține emisii de CO2 per tub produs.
  • Designul tubului Eco-Pac inovator elimină capătul și umerii tuburilor tradiționale permițându-ne să utilizăm cu 17% mai puțin plastic per tub produs.
  • Te rugăm să consulți facilitățile locale pentru a afla cum să reciclezi responsabil acest produs.

Dorești să afli mai multe informații, vizitează pagina pentru sustenabilitate pe nuskin.com.

Ajută-ne să devenim o forță a binelui (Force for Good) cu Epoch

 

Atunci când alegi un produs Epoch, nu numai că te vei simți bine. Vei și face bine. Deoarece o donație de 0,25$ de la fiecare produs Epoch merge către Fundația Nu Skin Force for Good Foundation. Această organizaţie non-profit este dedicată creării unei lumi mai bune pentru copii prin îmbunătăţirea vieţilor oamenilor, prin protejarea și susținerea culturilor indigene şi prin protejarea mediilor fragile.

Vizualizează acest videoclip pentru mai multe informații.

Recunoaștere


2020 Spark Design Awards – câștigătorul argintului

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Epoch Ava Puhi Moni Conditioner – Balsam de Păr de Inspirație Indigenă cu Extract de Floare de Ghimbir și Ulei de Măsline”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *