Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Cremă hidratantă pentru față – Dew All Day Moisture Restore Cream

Prețul inițial a fost: 264,66 lei.Prețul curent este: 224,96 lei.

Cremă hidratantă pentru față – Moisturize Hydrating Cream – Nutricentials

Această cremă cu un amestec de elemente vegetale bio-adaptabile calmează, înmoaie și netezește pielea în timp ce oferă hidratare de-a lungul zilei. Dispune de un amestec de elemente vegetale bio-adaptabile care ajută la creșterea rezistenței naturale a pielii tale, protejând-o împotriva efectelor negative ale stresului mediului, plus extractul de fructe Evodia rutaecarpa pentru o strălucire vizibilă.

Descriere

Stilul tău de viață intens nu trebuie să se reflecte pe tenul tău. Nutricionals Dew All Day calmează, înmoaie și netezește pielea în timp ce oferă hidratare de-a lungul zilei, astfel încât să poți arăta perfect indiferent de factorii de stres. Toate în timp ce un amestec de elemente vegetale bio-adaptabile îți ajută pielea să-și crească capacitatea de a se adapta la mediul său, ajutând-o să-și revină mai repede din stresul zilnic.

 

 

Non-comedogenic

 

Potrivită pentru toate tipurile de ten

 

Textura rica

De ce o voi adora?

Rezultate după o singură aplicare

subiecții au experimentat o creștere imediată a hidratării* cu 212% și o creștere a hidratării cu 139% după 12 ore*

*Rezultate obținute în urma unei evaluări profesionale efectuate de o parte terță în cadrul unui studiu în vivo, de 24 de ore efectuat pe 32 de subiecți de sex feminin și masculin sănătoși cu vârsta de 18 ani și peste. Nivelul de hidratare a pielii a fost măsurat folosind un corneometru în trei zone; o zonă pe care a fost aplicată Dew all day, alături de două zone pentru controale pozitive (glicerină) și negative (netratate).. Aceste procente au fost obținute prin compararea rezultatelor zonelor netratate și zonei pe care a fost aplicată Nutricentials Dew All Day.

Ingrediente principale

• Complex Vegetal Bio-adaptabil – un amestec de cinci extracte vegetale din plante care se dezvoltă în climate extreme. Include Rhodiola rosea, rădăcină de maral, ciupercă Ciuperci Chaga, Trandafir de Ierihon și Ginseng siberian.

• Ulei de fistic și unt de shea – înmoaie și catifelează pielea.

• Vitamina E și derivatele acesteia — un antioxidant care protejează împotriva stresului oxidativ cauzat de factorii de stres negativi ai mediului.

Listă de ingrediente:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Urea, Sodium Behenoyl Lactylate, Glyceryl Distearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Methyl Gluceth-10, Pistacia Vera Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Maltodextrin, Helianthus Annuus Seed Oil, Dimethicone, Selaginella Lepidophylla Extract, Sodium PCA, Sodium Lactate, Glycine, Punica Granatum Sterols, Tocopheryl Acetate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Inonotus Obliquus Extract, Rhaponticum Carthamoides Root Extract, Rhodiola Rosea Extract, Alanine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Eleutherococcus Senticosus Root Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone.

De ce ar trebui să folosesc acest produs?

  • Ingredientele botanice bio-adaptabile ajută la creșterea capacității pielii tale de a se adapta la mediul său.
  • Oferă hidratare imediată și până la 24 de ore de hidratare continuă.
  • Te ajută să protejezi și să crești rezistența pielii la efectele negative ale stresului, poluării și stresului oxidativ.
  • Susține capacitatea naturală a pielii de a-și reveni după efectul stresului cotidian.
  • Ajută pielea să atragă și să capteze apa, pentru păstrarea hidratării necesare*.
  • Netezește, înmoaie, calmează, hrănește și îmbunătățește starea pielii cu o formulă cremoasă.

*Rezultate obținute în urma unei evaluări profesionale efectuate de o parte terță în cadrul unui studiu în vivo, de 24 de ore efectuat pe 32 de subiecți de sex feminin și masculin sănătoși cu vârsta de 18 ani și peste. Nivelul de hidratare a pielii a fost măsurat folosind un corneometru în trei zone; o zonă pe care a fost aplicată Dew all day, alături de două zone pentru controale pozitive (glicerină) și negative (netratate)..

În culise

Complex Vegetal Bio-adaptabil
un amestec de extracte vegetale din plante care cresc în condiții climatice extreme și care îți pot ajuta pielea să-și revină după acțiunile zilnice ale factorilor dăunători, cum ar fi stresul, poluarea și stresul oxidativ:

 

Cum se folosește?

Aplică o cantitate generoasă pe fața și gâtul curățate cu mișcări ascendente, spre exterior. Utilizează zilnic, dimineața și seara.

Recunoaștere

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă hidratantă pentru față – Dew All Day Moisture Restore Cream”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *