Skip to content Skip to footer
Reduceri!

Pachet pentru îngrijirea tenului uscat – AgeLOC® LumiSpa™ IO

Prețul inițial a fost: 1.404,62 lei.Prețul curent este: 1.189,50 lei.

AgeLOC LumiSpa este mai mult decât o curățare profundă, este un dispozitiv complet pentru îngrijirea pielii, cu beneficii multiple, fiind declarat Tehnologia Numărul 1 în lume, pentru curățarea și îngrijirea pielii, în anii 2017, 2018, 2019 și 2020.

Puternic si eficient, acest produs de curatare a fetei este o formulă unică și brevetată din extracte din alge și plante, care îți va lăsa pielea curată și revigorată, așa, cum nu a făcut-o nici un alt produs de curățare până acum. Formula pentru ten uscat îți oferă o curățare blândă, ajutând la menținerea nivelului barierei de hidratare a pielii și ajută la alinarea rigidității specifice tenului uscat.

SKU: SA_7823114866 Categorie: Cod produs:14866

Descriere

AgeLOC LumiSpa este mai mult decât o curățare profundă, este un dispozitiv complet pentru îngrijirea pielii, cu beneficii multiple, fiind declarat Tehnologia Numărul 1 în lume, pentru curățarea și îngrijirea pielii, în anii 2017, 2018, 2019 și 2020.

 

Acest instrument de înfrumusețare îndepărtează machiajul, murdăria, impuritățile, uleiurile și toxinele de pe piele și din pori, cu ajutorul unui amestec brevetat de extracte din plante și alge și a ingredientelor ageLOC, care actionează la cel mai profund nivel, adresând la sursă semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii și îți vor lăsa tenul curat și revigorat.

 

Inventat de Nu Skin și testat dermatologic, ageLOC LumiSpa este inspirat de tehnologia expresiei genelor, asociată producției structurale de proteine din piele.

 

Un dispozitiv hightech, reîncărcabil și complet rezistent la apă, ageLOC LumiSpa aduce rutina ta de îngrijire zilnică la cel mai înalt nivel, chiar în confortul casei tale, pentru ca tu să te bucuri de un aspect întinerit și sănătos al tenului tău, încă de la prima utilizare.

 

Cu capul său moale de silicon, ageLOC LumiSpa utilizează tehnologia unică și brevetată de mișcare în două sensuri  -“Two-Sense Motion”, mișcare studiată și precisă care masează delicat ingredientele în piele, fără a suprasolicita pielea și asigurând menținerea nivelului natural de hidratare al acesteia.

 

Frecvența precisă și forma capetelor de silicon, folosite împreună cu produsele de curățare Activating Cleansers, sunt un sistem care îmbină eficiența și inovația, oferind pielii tale 7 beneficii simultan, de la o curățare avansată până la un aspect radiant, sănătos și tineresc.

 

PACHETUL CONȚINE:

  • 1 dispozitiv ageLOC LumiSpa
  • 1 ageLOC LumiSpa Silicone Head – Normal
  • 1 ageLOC LumiSpa Activating Cleanser – pentru ten uscat
  • Bază de Încărcare ageLOC LumiSpa
  • Cablu ageLOC LumiSpa

 

BENEFICII

 

Produsul de curățare ageLOC LumiSpa Activating Cleanser pentru Ten Uscat este o formulă ageLOC brevetată și unică, cu extracte din bulbi de narcisă, boabe de magnolie, alge marine roșii și orez. Ingredientele acestuia îți vor lăsa tenul tău curat și revigorat, fără a tulbura microbiomul natural al pielii, protejând gradul de hidratare al acesteia și eliberând în același timp porii de încărcarea cu impurități, uleiuri și machiaj.

La Nu Skin înțelegem că tipurile diferite de piele au nevoi și probleme specifice. Ce funcționează pentru tenul gras, nu are același efect pe pielea sensibilă, de aceea, gama LumiSpa include 5 tipuri diferite de soluții de curățare, care se va ocupa și de problemele unice ale diferitelor tipuri de ten. Fiecare produs conține un amestec unic, brevetat de ingrediente ageLOC care acționează atât asupra semnelor deja vizibile ale îmbătrânirii pielii, cât și asupra cauzelor interne, genetice, ale acestui proces, reactivând profilul de tinerețe al genelor tale responsabile de aspectul tău.

Alege soluția de curățare care se potrivește cel mai bine tipului tău de ten pentru a profita din plin de experiența LumiSpa.

 

Utilizează-l timp de doar 2 minute, de două ori pe zi și transformă fiecare rutină pentru îngrijirea pielii într-o experiență spa la domiciliu cu rezultate demonstrate clinic pe care le vei adora cu siguranță.

 

Proprietățile de curățare ale ageLOC LumiSpa oferă 7 beneficii demonstrate clinic.

Tehnologia cu mișcare în două sensuri a capătului de silicon, combinată cu ingredientele din Activating Cleansers oferă nu doar o curățare profundă, dar și 6 alte beneficii ce luptă împotriva semnelor de îmbătrânire și contribuie la aspectul tânăr al pielii:

  • Curățare profundă
  • Aspect redus al porilor
  • Netezirea ridurilor
  • Piele mai catifelată la atingere
  • Piele mai luminoasă, strălucire îmbunătățită
  • Un ten vizibil mai proaspăt
  • Pielea va fi și va arăta mai fină

 

DE CE AR TREBUI SĂ FOLOSESC ACEST PRODUS?

Ca urmare a evaluărilor profesionale efectuate de terți, inclusiv constatări ale unui gradator clinic, participanții la studii au observat beneficii chiar de la prima utilizare a ageLOC LumiSpa și Activating Cleanser.

Utilizarea ageLOC LumiSpa împreună cu Activating Cleanser timp de 2 minute dimineața și seara, conferă următoarele avantaje:

– utilizate dimineața, vei obține un ten neted, proaspăt și strălucitor;

– utilizate seara, te poți bucura de o demachiere și o curățare a pielii în profunzime;

– prin acțiunea mecanică unică, elimină celule moarte, eliberează porii și reduce mărimea acestora;

– susțin echilibrul natural de hidratare a pielii;

– când sunt utilizate conform instrucțiunilor, țintesc sursele interne ale îmbătrânirii pielii și îi redau acesteia tinerețea;

– ageLOC LumiSpa este complet rezistent la apă; poate fi utilizat în orice mediu umed, inclusiv sub duș.

Pentru rezultate optime, folosește ageLOC LumiSpa și Activating Cleanser timp 30 de secunde pe fiecare zonă a feței. Tehnologia inteligentă te va ghida automat în timpul fiecărei sesiuni de 2 minute, anunțându-te când este momentul să treci de la zonă a feței tale la alta sau când nu o folosești corect.

Astfel, cu ajutorul lui ageLOC LumiSpa, vei schimba treptat vârsta pielii tale, în doar 4 minute pe zi.

AgeLOC este un brand de peste 10 miliarde de dolari, recunoscut la nivel international, care se adresează persoanelor care vor să se simtă și să arate mai tinere decât sunt.

 

CUM SE FOLOSEȘTE?

Alege pachetul ageLOC LumiSpa și Activating Cleanser potrivit tipului tău de ten și urmează pașii de mai jos.

PASUL UNU
Umezește-ți fața cu apă caldă și aplică o cantitate moderată de Activating Cleanser. Umezește capul de silicon și pornnește dispozitivul.

PASUL DOI
Plimbă-l încet pe față, folosind mișcări ample, fără a freca sau apăsa prea tare. Dispozitivul îți va da semnale intermitente, pentru a te atenționa dacă nu-l folosești adecvat.
Dispozitivul ageLOC LumiSpa va face o scurtă pauză la fiecare 30 de secunde, acesta fiind semnalul ca tu să treci la următoarea zonă a feței, iar după 2 minute, se va opri.

PASUL TREI
Clătește fața cu apă și usucă prin tamponare.

Nu uita să clătești cu apă călduță și apoi să usuci ageLOC LumiSpa și capătul de silicon.

Îți recomandăm să înlocuiești capul de silicon la fiecare trei luni pentru o experiență igienică și optimă.

 

După utilizarea ageLOC LumiSpa, îți recomandăm să aplici pe piele un tonifiant, un ser și hidratantul tău preferat, pentru a încheia procesul de îngrijire a pielii.

Pentru a evita procesul de îmbătrânire accelerate a pielii, rutina de curățare în profunzime este esențială. Iar când ai la îndemână cea mai avansată tehnologie precum ageLOC LumiSpa și ingrediente gene expression ageLOC, acționezi la cel mai profund nivel, țintind însăși sursa semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii.

CE ÎL FACE UNIC?

 

Tehnologia ageLOC LumiSpa și Activating Cleanser reprezintă un pachet ultramodern care îmbină eficiența cu inovația, la cel mai înalt nivel științific.

Iată 5 aspecte unice pentru care poate fi considerat cel mai avansat pachet de curățare și îngrijire a pielii pentru acasă:

  • tehnologia brevetată Two-Sense Motion
  • tehnologia brevetată ageLOC referitoare la felul în care se exprimă genele noastre
  • ingredientele-cheie
  • aderența perfectă
  • felul în care protejează pielea în timp ce o curăță.

 

Formulele brevetate și unice ageLOC sunt validate de ample cercetări științifice referitoare la felul în care se exprimă genele noastre. Acestea conțin ingrediente speciale gene expression, care acționează la cel mai profund nivel, oferind beneficii unice, deoarece țintesc însăși sursa semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii.

 

INGREDIENTE

ageLOC LumiSpa Activating Cleanser pentru Ten Uscat

Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Diisostearyl Malate, Glycerin, Tribehenin PEG-20 Esters, Glycereth-26, Squalane, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Sodium Astrocaryum Murumuruate, Olus Oil, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Maltodextrin, Isostearyl Alcohol, Oryza Sativa Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Fructose, Inositol, Urea, Batyl Alcohol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Salicyloyl Phytosphingosine, Glycine, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Hydroxyproline, Coenochloris Signiensis Extract, Lecithin, Niacinamide, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Chloride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated

Cantitate: 100 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet pentru îngrijirea tenului uscat – AgeLOC® LumiSpa™ IO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *